Nyheter

Onepartnergroup klättrar

Nyheter Onepartnergroup med verksamhet i Värnamo och Vaggeryd med flera platser tar marknadsandelar och klättrar på topp 25-listan.

 

Det är Kompetensföretagen som har släppt rapporten för tredje kvartalet 2019 och Onepartnergroup tar steget upp till femte e plats på topplistan för yrkesarbetare. Samtidigt etablerar sig Onepartnergroup nu på topp-25 för tjänstemän och klättrar därmed upp till sjunde plats på totala topplistan.

Sedan starten i Jönköping 2009 har Onepartnergroup haft en mycket framgångsrik verksamhet och är idag en rikstäckande koncern med 2 500 medarbetare på 50 orter. 2019 var första året som Onepartnergroup blev utsett till Karriärföretag och i veckan stod det klart att företaget tilldelas utmärkelsen även för 2020. Det är de 100 mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige som får utmärkelsen Karriärföretag.

– Vår ledstjärna är att arbeta lokalt i nära samarbete med våra kunder och på så sätt vara en trygg partner inom rekrytering och bemanning. Värdeorden framåtlutad, schysst, lagspelare ligger oss varmt om hjärtat. Det handlar om att vara innovativa, hålla vad vi lovar och göra det yttersta för att möta och överträffa kundernas förväntningar. Att vi år efter år klättrar på topp 25-listan är ett tydligt kvitto på att vi fokuserar på rätt saker, säger Stefan Alvarsson som är grundare och koncernchef på Onepartnergroup.

Anställda i regionen Värnamo-Vaggeryd,

Taggar

Dela